Werkwijze

Heeft u een uitdaging voor ons? Of wilt u een offerte?

 1. Voor ons is het allereerst uiterst belangrijk om precies te weten wat uw wensen zijn. De volgende informatie is benodigd voor een offerte:
  • Werktekening.
  • Welke oppervlaktebehandeling en eventuele zichtbare oppervlakten.
  • Belangrijke maten
  • Verpakkingsvoorschriften
  • Ermee te assembleren onderdelen.
 2. Zodra we alle benodigde informatie weten, gaan we aan de slag. We zoeken de juiste fabriek bij uw product en vragen prijzen en voorwaarden op.
 3. Dit resulteert in een offerte die we aan de klant voorleggen.
 4. Bij ondertekende orderbevestiging geven we de fabriek opdracht om de matrijs te maken. Het duurt doorgaans een week of 4-5 voordat we hiervan proefstukken in huis hebben. Vaak kiezen we ervoor om deze proefstukken gedeeltelijk behandeld te laten binnenkomen. Hiermee kan de klant beoordelen of dit is waar hij om gevraagd heeft.
 5. Als het proefstuk geproduceerd is volgens de wensen van de klant laten we een kleine proeforder maken.
 6. Tijdens en/of na productie inspecteren we. Met de klant zijn belangrijke punten aangegeven waar op gelet moet worden tijdens inspectie. Dit alles wordt in een inspectierapport geschreven die de klant op verzoek krijgt.
 7. Indien de order geproduceerd is volgens de wensen van de klant transporteren we dit in de eerst beschikbare transportmogelijkheid.
 8. Zodra we de order ontvangen hebben in ons logistiek centrum in Nunspeet, dragen we zorg voor uitlevering naar de klant.
Contactgegevens

06 - 40 25 22 86
info@dalupo.nl

Adresgegevens

De Zanden 57F
7395 PA
Teuge